Nettsider som skaper inntrykk

En god hjemmeside skal presentere virksomheten med rett profil og kommunikasjon. Den skal være innbydende og elegant, men samtidig brukervennlig og gi en god brukeropplevelse. Det skal gjøre nettsiden synlig i søkemotorer som Google og ha gode landingssider for å lykkes med digital markedsføring, både på sosiale medier og med kjøpte annonser på Google (Ads).

Nettsider
Google ads

Google Annonsering

Ved å annonsere i de ulike søkemotorene, når du ut til potensielle kunder når de aktivt leter etter det du kan tilby. Ca 90% av all handel i Norge, starter med et søk i google. Det ville derfor være etisk feil av oss å ikke anbefale våre kunder å være synlig der potensielle kunder søker etter tjenester, produkter og informasjon.

Du kan ditt fagfelt – vi kan vårt.

Kontakt oss

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Over 80 % av alle kjøp starter med et søk på nett og hovedandelen av denne trafikken ledes inn på det organiske søket, altså plasseringene rett nedenfor Google-annonsene. Søkemotoroptimalisering eller SEO er en samlebetegnelse på en rekke faktorer som sammen kan bidra til at nettstedet ditt oppnår bedre organisk synlighet og høyere rangering i søkemotorene.

Søkemotoroptimalisering (SEO)
Foto og video

Foto & Video

Med utdanning innen markedsføring og lang fartstid i bransjen har vi i Styrk Reklame forstått viktigheten av Innholdsmarkedsføring. Å skille seg ut med godt visuelt innhold har aldri vært viktigere enn nå. Vi blir eksponert for tusenvis av inntrykk hver eneste dag, og hjernen oppfatter bilder og video raskere enn tekst.